Groepslessen

Onder begeleiding van onze trainers in groepsverband trainen?

Toe aan een beetje extra uitdaging?

Vind jij het fijn om samen met anderen te trainen?
Bijvoorbeeld met je vrienden of vriendinnen? Of helpt dit in je motivatie? Dan biedt een groepsles misschien voor jou de uitkomst.

Bij Dinxper Gym hebben verschillende soorten groepslessen
Groeplessen om lichamelijke klachten te verlichten en op den duur zelfs te verhelpen, groeplessen voor kinderen, groepslessen speciaal voor vrouwen, groeplessen om in shape te komen of om sterker te worden of gewoon om lekker te kunnen bewegen. Wij bieden voor een ieder groepslessen aan.

Groepslessen
Personal training
Back in balance
Fitness 4 Kids

Strong fit
Hiit training
Boksen

Bootcamp
Sportmassage
55+ fitness

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

GROEPSLESSEN

Onze groepslessen

Bootcamp

WAT KUNT U VERWACHTEN
OP VERSCHILLENDE MOMENTEN IN DE WEEK WORDEN ER BOOTCAMP LESSEN AANGEBODEN. WAT HOUDT DIT IN? BUITEN OF IN DE HAL (AFHANKELIJK VAN HET WEER) ZAL ER EEN GEVARIEERDE TRAINING KLAAR STAAN VOOR LEDEN EN NIET-LEDEN. IN DIT UUR SPREKEN WE ALLE GROTE SPIERGROEPEN AAN DOOR MIDDEL VAN OEFENINGEN MET GEWICHTEN, ZAKKEN, BANDEN, EIGEN LICHAAMSGEWICHT ETC.

TRAINEN UITHOUDINGSVERMOGEN
DE TRAINING ZAL BEGINNEN MET EEN WARMING-UP, VERVOLGENS DOOR NAAR DE KRACHT- EN CONDITIE OEFENINGEN. DE TRAINING KAN EINDIGEN MET EEN RONDJE RENNEN TOT EEN LEKKERE LAATSTE BRANDER. EN DIT ALLEMAAL OP HOOG TEMPO OM OOK HET UITHOUDINGSVERMOGEN TE TRAINEN.

DOELGROEP
DEZE GROEPSLES IS GESCHIKT VOOR ALLE DOELGROEPEN EN ER KAN WORDEN GEVARIEERD IN OEFENINGEN /GEWICHT, ZODAT JE OP JE EIGEN NIVEAU ALTIJD WORDT UITGEDAAGD.

Rugfit

WAT IS RUGFIT?
BIJ RUGFIT LEERT U VEILIG UW RUG TE GEBRUIKEN. BIJ DINXPER GYM LEERT U ONDER ANDERE GEWICHTHEFFERTECHNIEKEN, OM OP EEN VEILIGE MANIER TE BUKKEN EN TE TILLEN.

OOK ZORGEN WIJ ERVOOR DOOR BEPAALDE OEFENINGEN DOOR OP DE JUISTE MANIER UIT TE VOEREN UW RUG EN CORE STERKER TE MAKEN.

65+ Fitness

WAT IS 65+ FITNESS
ZOALS DE NAAM VAN DE LES EIGENLIJK AL VERKLAPT, IS 65+ FITNESS VOOR 65 PLUSSERS. MET DEZE LESSEN PROBEREN WIJ DEZE DOELGROEP OOK FIT EN GEZOND TE HOUDEN. DE EFFECTEN BIJ SPORT OP OUDERE LEEFTIJD ZIJN NAMELIJK SNELLER MERKBAAR. DOOR MIDDEL VAN DEZE LESSEN ZUL JE NA 3 TOT 6 WEKEN AL EEN VERBETERING MERKEN. DEZE VERBETERINGEN MERKT U BIJ DE DAGELIJKSE ACTIVITEITEN (BIJVOORBEELD: OPSTAAN UIT EEN STOEL, SOKKEN AANTREKKEN, ETC).

OUDER WORDEN GAAT GEPAARD MET EEN AFNAME VAN SPIEREN EN INSPANNINGSVERMOGEN. DIT LEIDT TOT HET VERLIES AAN SPIERKRACHT, WAT ZICH WEER KAN VERTALEN IN MOEILIJKHEDEN BIJ DE DAGELIJKSE ACTIVITEITEN. REGELMATIG FYSIEK ACTIEF ZIJN HEEFT EEN POSITIEF EFFECT OP ZOWEL AFNAME VAN DE SPIERMASSA ALS HET AFWEERSYSTEEM BIJ OUDEREN.

Fitness 4 Kids

WAAROM FITNESS 4 KIDS?
VOOR UW KIND IS HET NATUURLIJK BELANGRIJK OM TE BEWEGEN. DOOR MIDDEL VAN SPELVORM PROBEREN WIJ UW KIND TE STIMULEREN OM LEKKER TE SPORTEN. LEUKE LESSEN DIE UW KIND FIT EN GEZOND HOUDEN.

SPORTEN ZORGT ER OOK VOOR OM LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN. HET IS ZOWEL EEN FYSIEKE ALS MENTALE TRAINING. MISSCHIEN VOEL JE JE NIET OP JE PLEK BIJ PLAATSELIJK SPORTVERENIGING OF ZIT JE NIET LEKKER IN JE VEL, DAN KAN FITNESS 4 KIDS VOOR JOU DE UITKOMST BIEDEN.

Strong fit

STRONG FIT
BIJ STRONG FIT DRAAIT HET VOORNAMELIJK OM KRACHT, MAAR NIET ALLEEN KRACHT. OOK EXPLOSIVITEIT EN UITHOUDINGSVERMOGEN SPELEN EEN BELANGRIJKE ROL. STRONG FIT IS EEN ONDERDEEL VAN CROSSFIT. SQUATS EN DEADLIFT ZIJN BIJVOORBEELD OEFENINGEN DIE JE BIJ STRONG FIT TEGENKOMT. HET KOMT EEN OVEREEN MET POWERLIFTING EN GEWICHTHEFFEN. HET VERSCHIL IS DAT ER BIJ STRONG FIT WEINIG MET HALTERS WORDT GETRAIND. ER WORDT GETRAIND MET ‘ODD OBJECTS’, DIT ZIJN BIJVOORBEELD ATLAS STENEN, TRACTORBANDEN, YOKES EN ZANDZAKKEN.

Lady Fitness

WAT IS LADY FITNESS
BIJ LADY FITNESS WORDT ER EXTRA REKENING GEHOUDEN MET DE VROUWEN. DEZE LES WORDT DAN OOK ENKEL GEGEVEN VOOR VROUWEN. SOMMIGE VROUWEN TRAINEN LIEVER ALLEEN MET ANDERE VROUWEN OF VOELEN ZICH IN EEN AFGESLOTEN FITNESSRUIMTE MEER OP HUN GEMAK. WE VINDEN HET BELANGRIJK DAT OOK DEZE VROUWEN KOMEN SPORTEN EN DAAROM HEBBEN WE EEN SPECIALE LADY FITNESS LESSEN.

Hiit training

BEN JIJ OPZOEK NAAR EEN UITDAGENDE LES WAARIN JE AAN JE KRACHT- EN CONDITIE WERKT EN DAARMEE STERKER WORDT EN VET VERBAND?

WAT IS HIIT?
HIIT IS EEN TRAINING VAN 45 MINUTEN WAARIN JE INTENSIEVE INSPANNINGEN AFWISSELT MET PAUZES VAN ENKELE SECONDEN TOT ENKELE MINUTEN. DEZE TRAININGSVORM IS EEN MIX VAN ALLERLEI VERSCHILLENDE ONDERDELEN. DENK HIERBIJ AAN; VERSCHILLENDE KRACHTOEFENINGEN, VERSCHILLENDE CARDIO OEFENINGEN. EXPLOSIEVE KRACHTTRAINING, CRADIOTRAINING EN CROSSFIT OEFENINGEN KOMEN IN DE LES VOOR.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HIIT?
JE WORDT ER FITTER, DE CONDITIE VAN JE HART, BLOEDVATEN EN LONGEN VERBETERT, BLOEDWAARDEN (ZOALS BLOEDDRUK, CHOLESTEROL) VERBETEREN EN HIIT KAN JE HELPEN OM AF TE VALLEN.

DOORMIDDEL VAN HIIT BEREIK JE GROTERE GEZONDHEIDSEFFECTEN IN EEN KORTER TIJDSBESTEK DAN DE TRADITIONELE KRACHT- EN DUURTRAININGEN. EEN ANDERE REDEN IS DAT DE CALORIEVERBRANDING NA AFLOOP VAN DE TRAINING NOG ZO’N TWEE UUR VERHOOGD BLIJFT.

BBB

BUIK, BILLEN, BENEN.
DE IDEALE TRAINING VOOR VROUWEN DIE WILLEN WERKEN AAN DEZE ZONES VAN HET LICHAAM.

BIJ BBB GEVEN WE VOORAL AANDACHT AAN BUIK, BILLEN EN BENEN MAAR OOK AAN DE CONDITIE (VETVERBANDING). DIT DOEN WE DOORMIDDEL VAN KRACHTOEFENINGEN VOOR DE BILLEN, BENEN, BUIK & RUG (CORE).